Το Κέντρο Γλωσσών Σταματάκη, εδώ και 25 χρόνια υπηρετεί με επιτυχία την εκμάθηση ξένων γλωσσών!

Ο ζήλος, η υπευθυνότητα, η επαγγελματική συνείδηση, αλλά κυρίως η αγάπη για τους μαθητές μας, έχουν σαν αποτέλεσμα τις συνεχείς επιτυχίες μας στις εξετάσεις LOWER και PROFICIENCY.

Κύριο μέλημα μας είναι ο ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗΣ!​ 

Διαθέτουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, ώστε οι σπουδαστές μας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ένα φιλικό περιβάλλον. 

Οι καθηγητές μας είναι άριστα καταρτισμένοι και με πολυετή πείρα.  Ενημερώνονται ανελλιπώς για τις καινούριες μεθόδους μάθησης μέσω σεμιναρίων και πληρούν όλα τα απαιτούμενα προσόντα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή ροή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουμε.

Με επίκεντρο πάντα το ανθρώπινο ενδιαφέρον για το μαθητή και στηριζόμενοι στη γνώση και την πολυετή εμπειρία μας, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με μαθητές και γονείς.  Αποστολή μας μέσα από τη συστηματική δουλειά, τη συνέπεια, τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας, όπως επίσης και τη συνεχόμενη ανανέωση των εκπαιδευτικών μας μέσων, είναι η ολοκληρωμένη και ουσιαστική γνώση της ξένης γλώσσας μέσα από την συλλογικότητα.  

Ο χώρος μας στην οδό Αγίου Νικολάου Μύρωνος 4, είναι άριστα εξοπλισμένος με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε υπολογιστές, προτζέκτορες και διαδραστικούς πίνακες, έτσι ώστε το μάθημα να είναι αποτελεσματικό και ενδιαφέρον για τα παιδιά.  Η αγάπη για την εκπαίδευση, η μέριμνα για τον κάθε σπουδαστή, η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων και ο συνδυασμός της εμπειρίας της διεύθυνσης με τη φρεσκάδα των νέων και πλήρως καταρτισμένων καθηγητών είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!​  

Η πείρα μας, η αυστηρή επιλογή διδακτικού υλικού, η οργάνωση των μαθημάτων με τα πιο σύγχρονα μέσα τεχνολογίας (υπολογιστές – διαδραστικούς πίνακες) και η διδασκαλία από έμπειρους και αυστηρά επιλεγμένους καθηγητές είναι εγγυήσεις για την παροχή γνώσης και την επιτυχία των σπουδαστών μας!  

Επιπλέον, μέσω της δανειστικής βιβλιοθήκης εισάγουμε τα παιδιά στη ξενόγλωσση λογοτεχνία και τον περιοδικό τύπο, αναπόσπαστο κομμάτι της γλώσσας απαραίτητο για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων, των οποίων τη γλώσσα θέλουμε να καλλιεργήσουμε.