Ως Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή μας λάβαμε 3 διακρίσεις! 🎯

🔸 Η 1η διάκριση είναι Αετοί της εκπαίδευσης

logo-ekpaideusis-2022-gr-1
logo-ekpaideusis-2023-gr-1

Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε από την εταιρεία Beautiful Company και διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες  στον τομέα τους όσον αφορά την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Οι αξιολογήσεις σε ιστότοπο, googlemaps και facebook μας έδωσαν τη βαθμολογία 10.0 στα 10 ξεπερνώντας περισσότερες από 20 χιλιάδες αντίστοιχες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η διάκριση μας καθιστά το καλύτερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή μας!

Επιπλέον γίναμε μέλος της ομάδας ηγετών της εκπαίδευσης, οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προσόντων τους.

 

🔸 Η 2η διάκριση είναι από τη Χρυσή Εταιρεία

stamataki00495

Το έργο «Χρυσή Εταιρεία» είναι ένα έργο, που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης και σκοπός του είναι να αναδείξει ή να βάλει στον χάρτη τις εταιρείες που προσφέρουν πραγματικά ποιοτικές υπηρεσίες. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό το έργο, οι εταιρείες χρειάζονται τουλάχιστον 85% θετικές κριτικές στο διαδικτυακό περιβάλλον. Αυτές οι κριτικές αφήνονται από τους πελάτες, επομένως δεν έχει καμία επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι αυστηρά το πλεονέκτημα της κάθε επιχείρησής.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη πέτυχε αυτό το επίτευγμα με τελική βαθμολογία 5 και τώρα βρίσκεται σε μία αποκλειστική ομάδα εταιρειών με ποιοτικές υπηρεσίες, όπου μόνο το 10% περίπου από αυτές κατάφερε να διακριθεί!

🔸 Η 3η διάκριση είναι από τη TOP 100 of GREECE

stamataki00425

Το TOP 100 of GREECE είναι ένα έργο μάρκετινγκ που στοχεύει στην προσεκτική επιλογή των 100 καλύτερων εταιρειών στη χώρα που υπάρχουν σε έναν συγκεκριμένο κλάδο.

Η πιο σημαντική πτυχή είναι ότι το αποτέλεσμα της κατάταξης αντικατοπτρίζει τη φωνή των πελατών.

Για τον υπολογισμό του τελικού βαθμού, λαμβάνονται υπόψη ο αριθμός των αξιολογήσεων που δίνονται σε κάθε προφίλ, με βάση το δείκτη ικανοποίησης και το δείκτη δημοτικότητας.

Στον ένα σύνδεσμο θα βρείτε όλα τα 100 καλύτερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, μαζί και εμάς και ο άλλος σύνδεσμος σας κατευθύνει κατευθείαν στο Σχολείο μας! 

www.top100ofgreece.eu/sub-category/85/kentra-ksenon-glosson

http://www.top100ofgreece.eu/…/kentro-ksenon-glosson…

🔸 Η 4η διάκριση είναι από το Psaxno.com.gr

logo

Η εταιρεία Psaxno.com.gr φιλοξενεί στην πλατφόρμα της σημαντικές επιχειρήσεις ανά κλάδο, τόσο στην καταχώρηση όσο και στη διάκριση. 

Έπειτα από τις αξιολογήσεις των πελάτων μας σε διάφορα site, όπως είναι το facebook και το Google, λάβαμε διάκριση για το έτος 2023 και βρισκόμαστε ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους αξιολόγησαν με τα θερμότερα λόγια τη δουλειά μας και μας στηρίζουν με την αγάπη τους!

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το κάθε παιδί ξεχωριστά και θα συνεχίσουμε με ποιότητα και ενθουσιασμό το έργο μας.

Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα προκύψουν και άλλες αντίστοιχες διακρίσεις που όμως αυξάνουν την ευθύνη μας απέναντι σας!